Sodium Lauryl Sulfoacetate (SLSa )

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 24 godziny
Dostawa: Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności sprawdź formy dostawy
Cena: 14,31 zł 14.31
ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane
Pin It

Opis

INCI: Sodium lauryl sulfoacetate
Sodium Lauryl Sulfoacetate (SLSA) to łagodny anionowy środek powierzchniowo czynny o bardzo dobrych właściwościach pieniących. Występuje w postaci proszku o nieco grubszej strukturze. Jest stabilny nawet w twardej wodzie i tworzy bogatą, kremową pianę.

Sodium Lauryl Sulfoacetate nadaje się do kosmetyków naturalnych- produkowany jest z oleju kokosowego i oleju z ziaren palmowych.
Może być stosowany do wszystkich kosmetyków myjących, a przede wszystkim jest idealny do kul kąpielowych, pralinek kąpielowych, proszków do kąpieli, soli, szamponów w kostce i bubble bars.

UWAGA: Produkt pylący, jak w przypadku SCI i SCS zalecamy noszenie maski podczas użycia.

Koszty dostawy Cena nie zawiera ewentualnych kosztów płatności

Kraj wysyłki:
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl